KAKSI KORKEUTTA - VALITSE TYÖPISTEEN MUKAAN

Humantool Satulatuolissa on kaksi eri mallia, normaali ja matala. Molemmat mallit ovat mukavia istua ja terveysvaikutus on samanlainen., mutta matalassa mallissa liikkeet ovat hieman pienemmät ja rauhallisemmat.

NORMAALI: Sopii parhaiten silloin kun istuinkorkeutta voi säätää. Liike on aktiivisempi ja siten terveysvaikutukset ovat tehokkaampia. Sopii parhaiten korkeus säädettävän tuolin tai pöydän kanssa. Korottaa istuma-asentoa/kynärpäätä n. 9 cm. 

MATALA: Sopii silloin kun istuinkorkeutta ei voi säätää. Liike on hieman vaimeampi ja vaatii siksi keholta hieman vähemmän tasapainoilua.  Sopii usein parhaiten kotikäyttöön, silloin kun tuolin eikä pöydän korkeutta voi säätää. Esim. jos pöydän korkeus on normaali n. 75cm ja tuolin n. 46cm, valitse matala istuin. Korottaa istuma-asentoa/kyynärpäätä n. 4 cm. 

KANGAS VAIHTOEHDOT

Satulatuolista on saatavilla kaksi eri kangasta, villa ja tekninen kangas. Päälliset eivät ole irrotettavia eikä konepestäviä. Molemmat kankaat ovat erittäin laadukkaita, likaa hylkiviä ja nukkaamattomia. 

VILLA: 100%  villa on korkealaatuinen luonnonmateriaali. Se on hengittävä ja helppohoitoinen. Satulatuolissa villakangas on pehmeä ja pitää istujan hyvin paikoillaan. Sen puhdistamiseksi riittää imurointi ja pudistelu. Mahdolliset tahrat voi poistaa kevyesti kylmän veden alla. Kangas ei nukkaa. Villa on luonnostaan paloturvallinen materiaali, joten sopii myös hyvin julkitiloihin. 

TEKNINEN: easy-tech kangas on hengittävä ja erittäin helppo pitää puhtaana. Kangas on erittäin kestävää ja nukkaamatonta. Voit puhdistaa sen lämpimän veden alla pesuaineella ja pehmeällä harjalla tarvittaessa. Päällinen ei ole irroitettava.